Потрібно встановити знаки "Головна дорога" на перехресті проспекту Правди та вулиці Василя Порика, а також на перехресті проспекту Свободи та вулиці Світлицького.

Потрібно встановити знаки "Головна дорога" на перехресті проспекту Правди та вулиці Василя Порика, а також на перехресті проспекту Свободи та вулиці Світлицького на головній дорозі, оскільки вони відсутні. На другорідних дорогах знаки "Дати дорогу" є, а на головних знаків "Головна дорога" взагалі немає. У зв'язку з нещодавною зміною правил проїзду перехрестя, де організовано круговий рух, коли перевага надається транспортному засобу, що вже рухається по колу, відсутність знаку "Головна дорога" створює аварійні ситуації. Водій на головній дорозі повинен бути впевнений, що він знаходиться на головній дорозі, а не гадати це по знакам "Дати дорогу" на інших напрямах. Ідеально було б встановити також схеми проїзду цих перехресть в доповнення знаків пріорітету, як це зроблено на перетині проспекту Правди та проспекту Георгія Гонгадзе.

Також прохання врегулювати проїзд кругового руху знаками пріорітету на перетині проспекту Свободи та вулиці Василя Поріка. Правило проїзду перехретя з круговим рухом без знаків пріорітету, коли перевага надається транспортному засобу, що вже рухається по колу, ніхто не виконує. І це актуально не тільки для цього перехрестя.

Прохання підтримати цю петицію, щоб зробити життя всіх участників дорожнього руху безпечнішим.