Виконати капітальний ремонт вул. Білицької

Вулиця знаходиться в жахливому стані: по всій її довжині практично немає рівних ділянок. Профіль дороги містить суцільні перепади висот. Дана ситуація, ймовірно, є наслідком просідання асфальту в результаті розмивання ґрунту. Окрім того, на вулиці розміщено велику кількість каналізаційних люків, які в результаті просідання почали виступати над рівнем дороги.
Наразі проїзд даної ділянки більше нагадує раллі, та окрім дискомфорту шкодить технічному стану автомобіля, а також відволікає увагу водія, що може призводити до ДТП.
Вулиця Білицька є не просто локального значення, вона по суті є магістральною дорогою, що найкоротшим чином з'єднує Нивки та Куренівку. Нею курсують А-32 та МТ-518. Незадовільний стан дороги негативно впливає як на комфорт пасажирів (особливо в години пік, коли вільних сидячих місць немає), так і на технічний стан цих транспортних засобів.