Встановити запобіжні грати на вікна між 3 та 4 та між 1 та 2 поверхом у 1 підїзді будинку по вулиці Іскрівська 14

публікація Недостатньо підписів

Проблема: Відсутність захисної огорожи міжповерхового вікна між 3 та 4 та між 1 та 2 поверхом.

Прошу прийняти до уваги текст чинного документу діючого Законодавства України - "Правила утримання жилих будинків та прибудинкових територій" затвердженого згідно Наказу Держжитлокомунгоспу України 17.05.2005 N 76 (Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 серпня 2005 р. за N 927/11207):

"... Під час експлуатації жилого будинку повинен перевірятися стан таких елементів:
4.7.9. Кріплення огорож, запобіжних ґрат на вікнах, огороджень ліфтів та інших елементів сходових кліток, що забезпечують безпеку людей, необхідно систематично перевіряти, а виявлені дефекти усувати."

а також:
Додаток 2 до пункту 2.1.5 Правил:
Періодичність профілактичного обслуговування елементів житлових будинків для таких елементів, як "Перила та захисні грати на вікнах і сходових клітинах становить - 6 місяців.

Прошу прийняти до уваги, що захисні грати на вікнах між 3 та 4 поверхом відсутні з травня 2017 року.

Також прошу прийняти до уваги можливі наслідки відсутності захисних грат на вікнах, що може призвести до пошкодження та навіть гибелі мешканців будинку, а також нещодавній випадок травмування дитини у Святошинському р-і Києва (покарання за за ч. 1 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України).

Очікуванний результат: наявність запобіжних ґрат на вікнах між 3 та 4 та між 1 та 2 поверхом у 1 підїзді будинку по вулиці Іскрівська 14.