Покращення схеми тролейбусного руху Троєщини: поворот біля кінотеатра "Флоренція"

публікація Недостатньо підписів

Один з основних недоліків нинішньої схеми тролейбусного руху Троєщини полягає в тому, що по 2 її основних тролейбусних "магістралях" - пр. Маяковського та вул. Драйзера - Радунській - тролейбуси йдуть лише прямо, жоден тролейбусний маршрут не робить повороту з пр. Маяковського на вул. Драйзера і навпаки. Переходити ж тут з однієї зупинки дуже незручно.
ніхто не заперечує важливість маршрутів 31 і 37. Але, наприклад, жителі мікрорайонів, що прилягають до вул. Радунської, не можуть за їх допомогою швидко дістатися до станцій метро і змушені віддавати перевагу маршрутним таксі або особистому транспорту, тому що:
1) маршрут 37 іде до ст. Лісової, яка є кінцевою, тобто найвіддаленішою від центру міста, при тому що існує контактна мережа біля ст. Дарниця;
2) маршрут 31 іде до ст. Петрівка дуже довгим шляхом, через весь пр. Маяковського з великою кількістю зупинок і світлофорів, тоді як набагато швидче було б їхати через вул. Драйзера з повотором на пр. Маяковського лише біля кінотеатра "Флоренція".
Тому зручності мешканців 2 маршрути, які б шли від вул.Радунської/Милославської до ст.м. Петрівка і Дарниця саме таким найкоротшим шляхом були б дуже бажані і не вимагали б прокладання додаткових контактних мереж