Щодо демонтажу монументу Дружби Народiв пiд Аркою Дружби Народiв

Шановний мiський голове та мiська радо!
Прошу Вас вжити заходiв, щодо демонтажу у мiстi Києвi пам`ятника-монументу Дружби Народів, що знаходиться пiд Аркою Дружби Нєародiв, згiдно з Законом України про "Засудження комунiстичного та нацiонал-соцiалiстичного (нацистського) тоталiтарних режимiв в Украïнi та заборону пропаганди ïхньоï символiки".
Зазначений монумент являє собою бронзовi фiгури робiтникiв, якi тримають герб Радянського Союзу, i вiн асоцiюються як символ радянського тоталiтарного режиму.
Я не хочу, щоб у нашому мiстi залишалися символи комунiстичних лiдерiв, якi катували украïнський народ.
Пiд закон декомунiзацiï пiдпадають усi особи, що займали державнi посади у роки СРСР, особи, що причетнi до Жовтневоï революцiï, особи, якi прославляли та пропагандували соцiалiстичний та комунiстичний лад в краïнi. Пам'ятники, погруддя цим людям пiдлягають демонтажу, площi, вулицi, мiста, села, названi на ïхню честь, пiдлягають перейменуванню. Так саме i цей монумент повнiстю пiдлягає демонтажу.
Саму ж арку можна не демонтувати i залишити як елемент монументального мистецтва. Але радянський монумент - негайно прибрати.
Так що, вимагаю демонтувати монумент Дружби Народів, який є символом радянського тоталiтарного режиму, згiдно з законом України про "Засудження комунiстичного та нацiонал-соцiалiстичного (нацистського) тоталiтарних режимiв та заборону пропаганди ïхньоï символiки", так як зазначений об`єкт є символом радянськоï епохи, якiй не мicце в сучаснiй незалежнiй Украïнi.