Будівництво багаторівневої автомобільної розв'язки на перетині бульвару Дружби Народів та вулиці Старонаводницької

Замість будівництва Будинку правосуддя на перетині бульвару Дружби Народів та вулиці Старонаводницької необхідне будівництво багаторівневої автомобільної розв'язки.
В даний час регулювання автомобільного руху на вказаному перехресті здійснюється за допомогою світлофору, що при напруженому автомобільному русі іноді створює затори майже від Деміївської площі в напрямку мосту Патона або майже від Дарницької площі в напрямку бульвару Дружби Народів.
Ліквідація світлофорного регулювання на вказаному перехресті та будівництво багаторівневої автомобільної розв'язки створить можливість швидкого та безперешкодного проїзду автомобільного транспорту від Дарницької площі до Деміївської площі та в зворотньому напрямку, позбавить водіїв автомобільного транспорту від простоювання в заторах та покращить екологічну ситуацію у вказаній частині міста.