Змінити маршрути тролейбусів номер 30 та 31.

Маршрут тролейбуса номер 30 дуже добрий, але тим мешканцям які проживають на вулицях Лисківській, Радунській потрібно робити пересадку на маршрут номер 31. Пропоную змінити напрямок руху маршруту номер 30 після зупинки "супермаркет Білла" далі по маршруту 31 тролейбуса до зупинок Маяковського, Цветаєвої, нова Лінія, Лісківська, Будищанська, Милославська. А маршрут 31 пустити за маршрутом 30 тролейбуса Цвєтаєвої, Милославська.
Цими змінами ми досягнемо того, що зможемо перевести пезпересадочно більше населення з однієї кінцевої зупинки до іншої. Адже на даний час після зупинки сепермаркет Білла в 30 маршруту 2 зупинки до кінцевої, а в 31 маршруті 6 зупинок. На мою думку це покращить транспортне сполучення мешканців вулиць Бальзака, Лісківської, Радунської, Будищанської та Милославської.