Перейменувати столичну Аскольдову могилу на могилу Героїв Крутів

Аскольд був чужинським князем (скандинавом, варягом), який без дозволу прийшов до Києва й захопив владу, вбивши іншого чужинця (елліна, грека) Діра (Діроса). 861 р. н.ч. (за 13 десятиліть до князя Володимира) він спробував охрестити Русь, але новгородський князь Олег врятував киян, знищивши Аскольда.
Давня пам`ятка нашого Народу Велесова Книга так говорить про Аскольда: "... зло прийшло нове - тут бо вперше варяги прийшли на Русь. І Аскольд силою погромив князя нашого... Аскольд, а пізніше Дір, усілися на наших землях як непрошені князі і почали князювати... Аскольд - темний воїн і також од греків навчений, що ніяких Русів нема, а тільки злодії" (дошка 6-Е); "Аскольд жертвує Богам чужим, а не нашим" (д. 6-Є); "Через тисячу триста літ од Виходу Карпатського Аскольд злий прийшов на нас нашу землю загарбати" (д. 7-Г); "А сей Аскольд - то ворог наш. Каже, що йде для захисту нашого, і бреше, бо такий самий брехун, як і грек... Дірос еланський був на престолі перед ним. А тепер Аскольд забив Діроса, і він є один на місце те. І також ворог наш - не хочемо ворога" (д. 29). Тобто наші далеки Предки Русичі зображали Аскольда винятково в поганому контексті.
Абсурдом є вшанування пам`яті іноземного загарбника нашої землі - Аскольда. Замість нього насправді слід увічнити пам`ять 28-ми українських студентів і гімназистів, трагічно загиблих 29 січня 1918 р. н.ч. під станцією Крути (нині - Ніжинський район Чернігівської області), котрих відправили боронити Київ та Українську Народну Республіку недолугі керманичі-масони (М.Грушевський, С.Петлюра, В.Винниченко, М.Порш), які не дбали про обороноздатність держави й проґавили вторгнення москвинсько-єврейських комуно-більшовиків замість організувати та виставити проти армії Валленштейна-"Муравйова" регулярне і добре вишколене військо. Наша молодь поклала свої життя, аби не пустити до Києва чи, принаймні, затримати навалу вояків, відправлених чільниками Раднаркому Московії В.Бланком-Ульяновим (Леніним) та Л.Бронштейном (Троцьким) для насаджування кривавої "червоної" ідеології цілковитого усуспільнення майна та неприродного перемішування народів і рас, а також для повернення України-Русі під попередній контроль Росії-Московщини.
З-поміж похованих на Аскольдовій могилі крутянців можна назвати імена сотника Андрія Омельченка, Володимира Шульгина, Павла Кольченка, Луки Дмитренка, Миколи Лизогуба, Олександра Поповича, Миколи Божинського-Божка, Олександра Шерстюка, Андрія Соколовського, Миколи Корпана, Миколи Ганкевича, Євгена Тарнавського, Григорія Піпського. Саме їм молодий віршотворець Павло Тичина (ще не заляканий і не підкуплений радянською владою) присвятив свій скорботний твір "Пам`яті тридцяти". І саме загальним ім`ям Героїв Крутів потрібно назвати т.зв. "Аскольдову могилу" для відновлення не лише історичної, а й народної справедливості!