Відмінити заборону паркування на Броварському проспекті!

Паркування транспортних засобів на Броварському проспекті не призводить до зменшення пропускної спроможності та не перешкоджає дорожньому руху зовсім. До того, саме головне, заборона паркування в районі станції метро Дарниці, де немає альтернативних паркувальних майданчиків, зажене весь автотранспорт у двори до місцевих жителів. Усі між дворові проїзди нашого масиву будуть паралізовані. Не можливо буде провезти дитячий візочок і навіть пронести сумки с продуктами.
Депутати Київради хочуть повторити ситуацію з Євробаченням. Цей жах ще довго будуть пам'ятати жителі Микільської Слобідки. З різницею, що там ситуація була тимчасова, а у нас буде постійна.
Насамперед, перед забороною, треба зробити місця для паркування. Але влади вистачає лише на захват территорий під ново забудови. Як недавній приклад: паркан біля будинків Дарницький бульвар 4 та вулиці Малишка 9 без узгодження з місцевим населенням на громадських слуханнях.
Вимагаємо відмінити заборону паркування на Броварському проспекті!