З нагоди 100-річного ювілею Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського відремонтувати приміщення (хол, коридори, покрівлю) будинку філії по вул. Володимирській, 62

публікація Недостатньо підписів

Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (НБУВ, сленг. Вернадка) — найбільша за обсягом фонду та площею приміщень бібліотека України, головний науково-інформаційний центр України. Входить до двадцяти найбільших національних бібліотек світу. Заснована 2 серпня 1918 року як Національна бібліотека Української Держави. Архітектура будівлі витримана у стилі неокласицизму споруджена за проектом В. О. Осьмака більше 100 років тому та потребує поважного до себе ставлення аби злишатися окрасою европейської столиці.
Вже за два роки, у квітні 2020 року кияни будуть відзначати 150-річчя з дня народження українського вченого і архітектора, професора КПІ, автора багатьох проектів втілених у Києві, зокрема стадіону Динамо і набережної Дніпра — Василя Олександровича Осьмака.
Належне ставлення до спадщини архитектора — найкраща подяка зодчому за його внесок у розбудову Києва.