З нагоди 100-річного ювілею Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського відремонтувати приміщення (хол, коридори, покрівлю) будинку філії по вул. Володимирській, 62

Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (НБУВ, сленг. Вернадка) — найбільша за обсягом фонду та площею приміщень бібліотека України, головний науково-інформаційний центр України. Входить до двадцяти найбільших національних бібліотек світу. Заснована 2 серпня 1918 року як Національна бібліотека Української Держави. Архітектура будівлі витримана у стилі неокласицизму споруджена за проектом В. О. Осьмака більше 100 років тому та потребує поважного до себе ставлення аби злишатися окрасою европейської столиці.
Вже за два роки, у квітні 2020 року кияни будуть відзначати 150-річчя з дня народження українського вченого і архітектора, професора КПІ, автора багатьох проектів втілених у Києві, зокрема стадіону Динамо і набережної Дніпра — Василя Олександровича Осьмака.
Належне ставлення до спадщини архитектора — найкраща подяка зодчому за його внесок у розбудову Києва.