Не допустити перейменування вулиці Курської в Солом'янському районі м. Києва

публікація залишилось 71 день

На сайті КМДА за посиланням http://projects.kievcity.gov.ua/projects/view.php?P=426 проводиться обговорення щодо перейменування вулиці Курської у Солом’янському районі міста Києва на вулицю Воробйова.

Назва зазначеної вулиці є історичною, політично нейтральною, та не пов’язана із заборонами, встановленими Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Також, історично Курщина – українська етнічна територія (https://uk.wikipedia.org/wiki/Українська_етнічна_територія , https://uk.wikipedia.org/wiki/Курщина).

Прохання всіх небайдужих проголосувати за дану петицію, а також проголосувати проти перейменування вулиці Курської за вищезазначеним посиланням на громадському обговоренні!