Автостанцію "Південну" перебудувати на сучасний автовокзал. Автостанцію "Теремки" закрити

Урочисто відкрита 08.12.2016 автостанція "Теремки" поруч з довгобудом ТРЦ "Республіка" досі майже не працює через її вкрай незручне розташування: дуже далеко від станцій метрополітену (до найближчої станції 800 м), через що фактично посадка на автобуси одеського напрямку відбувається біля зупинки громадського транспорту "ст. м. Теремки", де немає ані кас, ані зал очікування. Обіцяна станція метро там не з"явиться ніколи, адже з грудня 2013р. у місті не відкрито жодної станції і не прорито жодного метру метрополітену. Та й самі перспективи добудови ТРЦ виглядають досить примарними.
Територія навколо станції метро "Теремки" забудована щільно. У той же час біля сусідньої станції "Іподром" існує автостанція "Південна" як раз на проспекті Глушкова, що переходить в одеську трасу. Її було збудовано давно і вона не відповідає вимогам сьогодення, але це аж ніяк не може бути приводом для її закриття. Автостанцію слід розширити і перебудувати, зробивши подібною до "Видубичів", використавши для цього в разі потреби навіть невелику ділянку маловикористовуваної території "ВДНГ", а для виїзду автобусів передбачити віділену смугу в бік Одеської площі. Після побудови тут на місці Льодового стадіону запланованого ТРЦ з льодовою ареною привабливість цього місця для киян і гостей міста зросте ще більше.