Вулицю Мельникова перейменувати на КОТЛЯРЕВСЬКОГО або КОСТОМАРОВА! (до чого тут Ю.Іллєнко?!)

Як відомо, міська влада вирішила, що вулиця Мельникова підлягає перейменуванню, хоча Ювеналій Мельников і не був більшовиком/комуністом. Як саме? Оскільки партія "Свобода" вважає Шевченківський район своєю виборчою "вотчиною", їй вдалося просунути, незважаючи на протести гпромадськості (http://projects.kievcity.gov.ua/projects/adds/427-1508753862.pdf) свою ганебну пропозицію щодо найменування вулиці на честь свого однопартійця Ю. Іллєнка. Тепер вони за давньою звичкою за допомогою соцмереж забезпечують вкидання пачками голосів на підтримку своєї пропозиції. Потім вони в разі її неприйняття за давньою звичкою влаштовуватимуть бійки і блокування Київради... Кому потрібен цей цирк?
До речі, раніше пропонувалося назвати цього відомого кінорежисера колишні вулиці Ілліча (за співзвучністю) або Е. Потьє (бо біля кіностудії ім.Довженка), кияни були за, а назвали ті вулиці відповідно іменами рядового майданівця зі Сміли та маловідомого воїна АТО з Полтави, який загинув під Іловайськом.
Це наше місто, і ми маємо право називати його головні вулиці іменами визначних українців і киян всіх часів.
На вулиці Мельникова давно стоїть чудове погруддя засновника нової української поезії ІВАНА КОТЛЯРЕВСЬКОГО. То чому ж нам не скористатися нагодою і не вшанувати його нарівні з Т.Шевченком, І.Франком, Лесею Українкою? адже зараз є лише невеличка вуличка його імені у Жулянах.
Крім того, вже чверть століття у нас збираються назвати якусь центральну вулицю (то Комінтерну, то Косіора, то Щербакова) ім"ям найвидатнішого українського історика КОСТОМАРОВА. Перейменували вже все, що тільки можна, а вулиці Костомарова немає.
Якщо Котляревський не підходить, хай буде вулиця Костомарова!
А від дня смерті Ю.Іллєнка ще не минули передбачені законом 10 років, той хай почекають і підшукають йому вулицю десь у нових районах, бо він наш сучасник