Продовжити маршрут автобуса 87 до ст. метро червоний хутір через пр. М. Бажана.

Оскільки маршрут автобуса № 87 пролягає через густо населені райони,а інтервал руху дуже великий,більшість людей їдуть маршрутним таксі №535 тим самим забираючи кошти у Київпастранса. У години пік маршрутки їдуть переповнені,а на м. Лівобережна створюється велика черга. Оскільки люди знають як ходить автобус№87,і Київпастранс не вирішує це питання, льди їдуть у битком набитій маршрутці. Виходить висновок; що хтось із керівництва київпастрансу лоббірує маршрут№ 535. Пропоную продовжити маршрут автобуса №87 до ст. м. Червоний хутір через порпект М. Бажана, а інтервал зменнити в годони пік до 5 хв. Взяти приклад з маршрутом № 46. А також підвищіти заробірню плату працівникам Київпастранса не маньше середьньої по м.Київ.