Встановлення дитячого майданчику поруч з парком "Орлятко" в Солом'янському районі м.Києва

У звязку з побудовою та введенням в експлуатацію нових житлових комплексів ЖК "Женева" (бул.Вацлава Гавела,9-а) та ЖК "Козацький" (вул.Гарматна,38) в Солом'янському районі міста Києва мікрорайон конче потребує нових дитячих майданчиків для дозвілля та розвитку дітей мікрорайону. Для облаштування дитячого майданчику існує необхідна земельна ділянка розташована між Дошкільним навчальним закладом №432 (бул.Вацлава Гавела,15-а) та ЖК "Женева" (бул.Вацлава Гавела,9-а). Ділянка площею 0,10-0,12 га вимощена доріжками з брутівки та має підготовлені місця для встановлення спортивних тринажерів та дитячих гірок. Крім того ділянка межує з місцевим стадіоном. Тобто можна булоб створити невиличку оазу для дозвілля та розвитку дітей.