Забезпечити рух міської електрички за зручним розкладом з ранку і до вечора

На транспортній мапі Києва намальоване кільце, яке забезпечується міською електричкою. Але, насправді, міська електричка ходить тільки з пів-сьомого до десяти годин вранці, і десь з п"яти до дев"яти вечора. Навіть в цей час електрички ходять нерівномірно, перерви між електричками можуть бути по 45-50 (!!!) хвилин, ще й розклад міняється кілька разів на рік.
Електричка має бути справжнім кільцем. Для цього є вся потрібна інфраструктура. Станції побудовані, квитки продаються, самі електрички є. Їздити, наприклад, з району Дарницького ринку переповненими перекособоченими маршрутками - набридло, а нормальні міські автобуси (51, 63, 115) тут ходять або на "Червоний хутір", або по якихось дивних маршрутах, оминаючи станції метро аж до правого берега.
Розумію, що вдень "народу менше", але ж робота метро від цього не припиняється! Нехай вдень буде раз в підгодини, наприклад, але електричка повинна ходити, кільце має працювати не тільки зранку та ввечері. Запрацює вдень - і пасажири підтягнуться. У нас тут пасажирів повно і вдень теж.