Зробити розвязку автомобільного транспорту біля станції метро Нівки, (не залежно від ремонтних робіт), на стан до ремонтних робіт.

Близько трьох місяців тому, було розпочато ремонтні роботи мосту поблизу станції Київського метрополітену «Нивки». Внаслідок проведення ремонтних робіт, було встановлено світлофори для покращенная руху транспортних засобів. Але насправді, через «несправні» світлофори, постійно виникає затор збоку вулиці Салютної та до ст. м. «Нивки». Несправність світлофору полягає в тому, що з боку вулиці Щербакова занадто довго горить червоне світло (близько 5 хвилин). В цей час світлофор, що регулює потік авто з боку площі Перемоги, відповідно занадто довго світить зеленим світлом. Цей проміжок часу занадто довгий і спричиняє затор. До того ж, важливо відмітити, що для проїзду в цьому напрямку існує міст, який вже працює.
Хочу зазначити, що до початку ремонтних робіт на мосту, напрямок руху з боку вулиці Щербакова був головним, не було встановлено світлофорів і відповідно не виникало заторів. Автомобілі, яким потрібно рухатись вздовж проспекту Перемогу – їхали по мосту. Машини, яким необхідно їхати з боку площі Перемоги у напрямку станції метро «Святошин», до станції метро «Берестейська» на вулицю Щербакова, повинні були їхати правіше від мосту, та поступитися дорогою транспортним засобам, які рухаються з боку вулиці Щербакова. Наразі там встановлений світлофор, який весь час горить зеленим. Fвтомобілі, котрі рухались вздовж проспекту Перемоги з боку станції метро «Берестейська» у напрямку до станції метро «Святошин», їхали по мосту. Якщо їм необхідно було їхати на вулицю Щербакова, вони поступались дорогою авто, которі їхали на вулицю Щербакова зі сторони проспекту Перемоги у напрямку з станції метро «Святошино».
Через таку розв'язку затори не виникали. А сьогодні, щоб проїхати з вулиці Салютної на проспект Перемоги, треба витратити близько години на стояння в заторі, адже альтернативних варіантів об'їзду – не існує.
Прошу повернути минулий метод розв'язки, або відрегулювати світлофори таким чином, щоб потік авто з вулиці Щербакова буд розвантаженний. Проїхати цю ділянку можна за 5 хвилин, а через світлофори, автомобілістам доводиться витрачати набагато більше часу.
Розраховую на адекватний розгляд мого прохання та швидку реакцію. Дякую..