ПРОЕКТ ОБЛАШТУВАННЯ МУНIЦИПАЛЬНИХ ДУШОВИХ,З ВИДАЧЕЙ ГУМАНIТАРНОГО,ЧИСТОГО ВБРАННЯ ДЛЯ БЕЗХАТЧЕНКIВ У МIСТI КИЄВI.

публікація залишилось 62 дні

Дорогі Кияни більшість з нас використовує громадський транспорт у повсякденному житі, та I в час відпочинку приємно проводить в парках,скверах I на стародавних вулицях міста. Мені як Киянину дуже прикро коли я бачу наприклад в метро,як їде безхатченко. За всяк це супроводжується неприємним виглядом,та поганим запахом. Це є антісітарія, яка несе в собі загрозу для здоровья мешканців міста та гостей столиці. Також страждає імідж Києва. Безхатченки займають найнижчу ланку у суспільстві і є найменш захищеними,тому і ми з вами незахищені. Облаштування муніципальних душових з видачей гуманітарного вбрання для безхатченків допоможуть нам зробити наше місто кращим та приємнішим. P.S. Цей проект направлений на благочиність, та підтримку антісітарії в місті Києві. Всім дуже дякую.