Створити мережу сучасних муніципальних вбиралень у м. Києві

Сьогодні Україна впевнено обрала євроінтеграційний шлях свого розвитку, який передбачає покращення усіх сфер суспільного життя. Як відомо, фізіологічні потреби кожної людини є первинними і тому їх задоволення має бути обов'язково передбачене міською владою. Я переконана, що в столиці має існувати сучасна мережа громадських вбиралень, яка вже давно затребувана не лише киянами, але й численними туристами. В європейських країних існує багато прикладів таких мереж, які можна взяти за основу. Міські вбиральні мають працювати цілодобово, бути безкоштовними та комфортними у використанні особами будь якого віку, національності та стану здоров'я.