Ругулювання руху вантажного транспорту в межах міста Києва

Великий вантажний траспорт (масою більше 5 тон) являє собою значну проблему для Києва.
Рух вантажівок по місту в години пік значно погіршує пропускну властивість доріг міста, та являється причиной значної кількості ДТП. Разом з тим, значна частина вантажівок рухається транзитом, без точок завантаження/вивантаження в межах міста. Також, велику небезмеку становлять припарковані для ночівлі вантажівки на узбіччях доріг.

Даною петицією пропонується прийняття наступних обмежень, для покращення ситуації на дорогах:

1. Повна заборона руху великотонажного вантажного транспорту через місто Київ. Дозволити рух лише по окружним дорогам.

2. Повна заборона руху великотонажного вантажного транспорту з точками завантаження/вивантаженні в межах міста Києва у денні години, з 07.00 - 22.00.

3. Заборона паркування великотонажного вантажного транспорту на узбіччях вулиць міста Києва та у міжбудинкових проїздах.

Вважаю, що прийняття даних обмежень позитивно відобразиться на безпеці руху в межах міста.