Встановити відбійники на роздільних смугах доріг з інтенсивним рухом

Велика кількість ДТП із важкими наслідками регулярно стаються на магістральних дорогах Києва, де зазвичай підвищена інтенсивність та швидкість руху. До смертальних випадків найчастіше призводять лобові зіткнення та наїзд на пішоходів в непередбачених для пепеходу місцях на високій швидкості (іноді послідовно кількома автомобілями).
З метою збільшення безпеки руху та збереження життя та здоров'я киян та гостей столиці встановити на роздільних смугах таких доріг відповідні засоби, зокрема, відбійники, що фізично перешкоджатимуть виникненню аварійно-небезпечних ситуацій: випадковий чи навмисний виїзд на зустрічну смугу, розворот у недозволеному місці, перехід пішоходів в недозволеному місці тощо.
Зокрема, першочерговими кандидатами на вчинення визевказаних заходів бачаться наступні ділянки: вул. О. Теліги: від вул. Дорогожицької до вул. І. Гонти та від вул І. Гонти до вул. Дегтярівської; вул. О. Довженка: від вул. Дегтярівської до виїзду ТРЕД 2 та від виїзду ТРЕД 2 до просп. Перемоги; вул. В. Гетьмана: від просп. Перемоги до вул. Борщагівської; просп. В. Лобановського: від просп. Повітрофлотського до вул. Деміївської (за виключенням перехресть); вул. Лугова: від вул. Автозаводської до вул. Сім'ї Кульженків (за виключенням перехресть) та від буд. 2 до вул. Богатирської; вул. М. Тимошенка: від вул. Богатирської до вул. М. Малиновського; вул. Щусєва: від вул. Вавилових до вул. Тираспольської; вул. Стеценка: від вул. Щусєва до вул. Саратовської та від вул. Саратовської до вул. В. Сальського; вул. М. Гречка: від вул. Північно-Сирецької до просп. Правди; просп. Правди: від вул М. Гречка до вул. Брюсової (за виключенням перехресть); вул. Ак. Заболотного: в районі Одеської пл. та від вул. Ак. Лебедєва до Великої Окружної дороги; Велика Окружна Дорога: від вул. Ак. Заболотного до вул. Квітучої; вул. Протасів Яр: від вул. Солом'янської до вул. М. Грінченка; вул. В. Чорновола: від вул. Січових Стрільців до просп. Перемоги; Повітрофлотський просп.: від просп. Перемоги до Севастопольської пл.; вул. Набережно-Хрещатицька: від вул. Спаської до вул. Набережно-Лугової; вул. Набережно-Лугова: від вул. Набережно-Хрещатицької до вул. Межигірської; вул Межигірська: від вул. Набережно-Лугової до вул. Новокостянтинівської; вул. Новокостянтинівська: від вул. Межигірської до просп. С. Бандери; просп. С. Бандери: від вул. Новокостянтинівської до вул. С. Скляренка; вул. С. Скляренка: від просп. С. Бандери до вул. Автозаводської; вул. Полярна: від вул. Автозаводської до вул. Богатирської; просп. Героїв Сталінграду: від вул. Приозерної до вул. Героїв Дніпра; Дарницьке шосе: від вул. Сортувальної до Харківського шосе; вул. Братиславська; Харківьке шосе; вул. М. Бойчука; Голосіївський просп.: від вул. Васильківської до буд. 17; б-р Дружби Народів: від вул. М. Грінченка до Набережного шосе; міст Патона; просп. Соборності: від моста Патона до Дарницької пл.; Броварський просп.: від мосту Метро до буд. 3В.