Захист довкiлля! Не рубати 110-рiчне дерево за для святкування Нового року!

В інтернеті поширюються новини про святкування Нового 2018 року, а саме, що обрали в Івано-Франківській області ялинку, що вистою близько 30 м і яка росте вже на протязі 110 років, її мають намір зрубати, аби поставити головною ялинкою міста.
Звертаюся з вимогою не знищувати столітнє дерево, щоб воно постояло 2 місяці і далі опинилося у мусорі. Немає потреба вбивати 110-річне дерево, аби люди потішитись. Насправді, ніхто не помітить різниці чи там стоїть зрубане колись живе дерево чи пластикове, людям байдуже, а довкілля зруйновують. Святкування Нового року того не варто, люди не підтримують таку ідею.
Треба поставити штучну ялинку, в наш час роблять дуже гарні штучні дерева, на них також можно повісити герлянди. Наразі екологічна проблема одна із найбільших проблем і ця новина є дуже прикрою для українців на сьогоднішній день. Не дайте вбити дерево, що росло 100 років, адже не в цьому заключається дух Різдва і Нового року.
Я і тисячі обурених людей, як видно із коментарів під цією новиною навіть в інстаграмі, вимагаємо, щоб дерево в Івано-Франківській області, що налічує 110 років, й надалі росло. Ставте штучну головну ялинку для святкування Нового року!