Відмовитися від придбання польських трамваїв.

публікація залишилось 73 дні

Відмовитися від придбання польських трамваїв, натомість інвестувати гроші в створення "електробогдана". Аргументація київської влади про те що саме через маршрутні таксі типу "Богдан" місто стоїть у заторах є недоречною, будь-який затор на 90% складається з приватного автотранспорту. Відмова від приватного підприємництва яку афішує влада це також мислення категоріями совка. Технологію маршрутних таксі в місті просто варто вдосконалити і вивести на новий європейський рівень. В місті немає нових колій і немає де їх прокладати щоб казати про новий рівень трамвайної інфраструктури в Києві, яка зможе конкурувати з маршрутними таксі по зручності обслуговування пасажирів.