Відновити розворот на вулиці Саперно-Слобідська в напрямку Південного мосту

публікація залишилось 73 дні

Просимо відновити розворот на вулиці Саперно-Слобідська в напрямку Південного мосту. Даний розворот існував багато років. Він дозволяв водіям, які рухались з вулиць Михайла Бойчука (Кіквідзе) та Південного мосту, минаючи світлофори та затори повертати на Стратегічне шосе і виїжджати на проспект Науки. У свій час на розвороті було встановлено світлофор, що ще більше покращало рух та безпеку на даній ділянці дороги. Але вже більш року даного розвороту немає. За цей час кількість та щільність заторів на вулиці Саперно-Слобідська (особливо в ранкові часи) значно зросла. І ті водії, які б могли зменшити кількість автомобілів у заторі (а можливо затори і не створювались), змушені їхати (тягнутись) в загальній масі. А так – затори збільшуються, загазованість міста зростає, витрати часу та пального зростають. Прошу усіх тверезомислячих киян підтримати мою петицію. Дякую.