Встановити світлофор на переході від ТЦ "Квадрат" (вул. Білоруська, 2) до зупинки трамваю № 14, 15 та маршрутних автобусів.

публікація залишилось 73 дні

Вже багато років мешканцям міста обіцяють побудувати підземний пішохідний перехід від ТЦ "Квадрат" (вул. Білоруська, 2) до зупинки трамваю № 14, 15 та маршрутних автобусів, але досі пішохідка залишається нерегульованою. Це створює не тільки великі незручності для автортранспорту та пішоходів при переході перехрестя, але й робить дедалі все небезпечніше такий перехід та проїзд, особливо у темний час доби. Оскільки побудова підземного пішохідного переходу є досить тривалим та дороговартісним процесом, то, як альтернативний варіант - треба встановити хоча б світлофор. Не треба чекати поки хтось загине або отримає ушкодження. Особливо це стосується дітей, підлітків та людей похилого віку, які переходять це перехрестя, щоб дістатись до трамвайної зупинки. Там завжди дуже багато людей і машин! Прошу підтримати це звернення всіх небайдужих мешканців Києва! Дякую!