Збільшення одиниць транспорту по маршруту 63 та 51 автобусів в години пік чи ввести короткий маршрут до м Красний Хутір. Можливо продовжити маршрут 115 до м Красний Хутір

Прошу збільшити кількість одиниць транспорту по маршруту автобусів 63 та 51. На кінцкевій зупинці біля метро Крвсний Хутір вже в автобус в години пік не влізти. Ведення нових житлових будинків в експлуатацію призлело до збільшення пасажиру потоку, з яким не справляються, на сьогодні, автобуси в тій кількості, що є на сьогодні. В години пік зранку в напрямку до метро Красний Хутір та ввечорі в напрямку від метро Красний Хутір кожен автобус перевозить кількість пасажирів значно більше ніж дозволено технічними характеристиками, що призводить до псування рухомого складу, незручностей для пасажирів, неможливості роботи кондуктора (через неможливість просто пройти по салону автобусу, а це втрачання прибутку), збільшення випадків крадіжок.