Переробити перехрестя на перетині Володимирського проїзду та вулиці Велика Житомирська, біля Головного Управління Національної Поліції у м. Києві

На даний час на перетині Володимирського проїзду та вулиці Велика Житомирська знаходиться тристороннє У-подібне перехрестя, в години пік велика кількість водіїв виїжджають на ліву смугу (дорога веде до вулиці Велика Житомирська в бік Львівської площі) та одразу ж повертають праворуч (в бік вулиці Хрещатик), порушуючи правила дорожнього руху, що підвищує рівень загрози скоєння ДТП та створює додаткові затори на дорозі.
Наразі У-подібне перехрестя утворюється за рахунок натягнутих ланцюгів, світлофорів, які встановлено на вказаній ділянці дороги, достатньо для перероблення перехрестя, у зв'язку з цим перероблення не буде потребувати залучення значних коштів з бюджету міста.
Зважаючи на вище викладене пропоную переробити перехрестя на Т-подібне.

З повагою
Г. Перелі