Ремон даху у будинку № 31Б по вул. Д.Щербаківського

Протягом тривалого часу (три роки) керуюча організація та ЖЕК уникають виконання ремонтних робіт даху у будинку. Дах потребує капітального ремонту, що і підтвердило ще пів року тому ТОВ "БК Фасад контракшн", оскільки через протікання даху, квартири на 9-му (останньому) поверсі мокрі (стіни, стеля, утворення грибку та тріщин, у звязку із постійним знаходженням у стінах води). Балансоутримувачі постійно посилаються на відсутність фінансування у місцевому бюджеті, та можливе виконання ремонту у 2018-2020 роках, а також відмовляються складати акти щодо нанесених значних ушкоджень квартирі через протікання даху. Прошу мати совість та виконати ремонт даху! Звертаю увагу, що на письмові звернення ніхто не реагує, а ні ЖЕК, ані керуюча організація шевченківського району, а ні Шевченківська державна районна адміністрація у м. Києві. Прошу виділення бюджету для виконання ремонтних робіт. Дайте повірити, що влада на щось здатна!