Запустити ще один нічний тройлейбусний маршрут (94Н) від метро ВДНГ до Академмістечка.

публікація залишилось 61 день

Враховуючи те, що в нічний час від Виставкового Центру у район Борщагівки їздить достатня кількість людей, а більшість транспорту включачи маршрутні таксі, автобуси і т.д. працюють максимум до 00:00 год, вважаю запотрібне ввести даний маршрут, до того ж це один з районів столиці куди не доходить метро і дістатися навіть в вечірній час сладає деякі складнощі через той же дефіцит наземного транспорту, а на таксі у багатьох людей просто невистачає фінансів. Все ж таки маршрути в такі місця як Троєщина, Дарницька площа, Виноградар, Березняки, Русанівка і т.д. є, то чому б не з'явитися ще одному транспорту який курсуватиме через ще один спальний район Києва? Інтервал руху можна встановити 30-60 хв., та звісно зробити підвищений тариф. Від цього маршруту усі будуть у великому плюсі. Давайте створювати і розвивати наш Київ разом!