Народний колектив "Кераміка" заслуговує гідних умов для розвитку та популяризації унікального керамічного мистецтва в Україні.

Вже 20 років Народний колектив "Кераміка" разом створює шедеври української кераміки, підтримує культурну спадщину нашого народу.
Діти захищають честь Дитячого оздоровчо-екологічного центру Оболонського району міста Києва у районних, міських, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах. Гуртківці нагороджені престижними номінаціями: "Лаурет премії Кабінету Міністрів України для обдарованої молоді", "Лауреати премії Київського міського голови в номінації творче досягнення", "Лауреат премії Чубинського", "Лауреати премії Нові імена україни Фонду культури" тощо. Колектив активно займається волонтерською діяльністю, допомагає суспільству та бійцям в зоні АТО.
Існує потреба в поліпшенні умов для здійснення діяльності колективу, а саме: замінити рукомийники та сантехніку, зокрема; покласти новий кахель в зоні для миття рук; збільшити теплозбереження - облаштувати приміщення металопластиковими вікнами та батареями.
Ми потребуємо допомоги у створенні комфортних умов для наших дітей. Модернізація лише одного приміщення будівлі - це інвестиція в культурну спадщину України!