Зупинити будівництво в парку Юність на Борщагівці та здійснити вилучення до комунальної власності територіальної громади міста Києва спірної земельної ділянки

Парк "Юність" на Борщагівці це невеликий парк у Святошинському районі міста Київ-острівець краси і місце відпочинку. Створений у 1979 році силами учнів навколишніх шкіл. На території парку знаходяться кілька дитячих майданчиків, церква святого Спиридона Триміфунтського, літній кінотеатр «Кристал» (наразі покинутий). З 2011 року має статус пам'ятника садово-паркового мистецтва місцевого значення. У 2016 році були спроби зведення триметрового бетонного паркану на території парку - навколо літнього кінотеатру "Кристал".Виходячи з того, що територію парку, де ростуть сорокарічні дерева, намагаються обнести величезним парканом - є підозра, що там з дня на день може розпочатися "грандіозне" будівництво чи то житлового будинку, чи то чергового ТЦ. Тим паче, що Прокуратура міста Києва програла справу у Вищій інстанції на користь "Кімет Плюс". Зазначена земельна ділянка (літній кінотеатр "Кристал") є територією частини парку та знаходиться в оренді фірми "Кімет Плюс" до 2018 року.
Звертаємося до органів влади Києва з проханням зупинити чергове, скоріш за все, незаконне будівництво на території парку "Юність" та ініціювати процес вилучення до комунальної власності територіальної громади міста Києва спірної земельної ділянки (вул. Володимира Покотила (Картвелішвілі), 6, кадастровий номер - 8000000000:75:297:0006) на підставі Статті 7 Закону України «Про відчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності» (від 09.12.2015 №1559-17).