Міська влада повинна негайно змусити Київенерго своєчасно та в повному об"ємі забезпечувати мешканців міста теплом та гарячою водою.

Останнім часом ми, мешканці міста, потерпаємо від постійних відключень гарячої води та відсутності тепла в наших квартирах. Ми з останніх сил сплачуємо великі кошти за опалення та постачання гарячої води, але не отримуємо належних послуг. Це стосується всіх городян і ми вимагаємо від місцевої влади дій, які б змусили власників Київєнерго не тільки заробляти на нас кошти, а й повністю виконувати свої обов"язки по забезпеченню міста теплом та гарячою водою. А це, очевидно, можливо тільки при постійній належній роботі міської влади з цим та іншими монополістами, яким надано право своєкорисно експлуатувати місто та його мешканців.