Допомога обманутим громадянам у добудові жилого будинку по вул. Старонаводницький 14 (будівельний № 2-20). Довгобуд з 2007 року.

публікація Недостатньо підписів

Потрібна Допомога Міста (Мерії Києва) у добудові жилого будинку по вул. Старонаводницький 14 (буд № 2-20).
Обмануті інвестори забудовником ТОВ КиЇввисотбуд та банком Київ, з 2007 року борються за свої права та звертаються до Президента, АП, КМ, Мера Києва допомогти добудувати будинок в будівництво якого вони чесно вклали всі свої заощадження. Вже десять років йде боротьба інвесторів - Київлян за свої права, за свою власність, за свої інвестиції, пройдено багато судових інстанцій, мітингів, написано багато звернень по всім інстанціям. Но Влада і правоохоронні органи не виконують своїх обов'язків по захисту своїх громадян.
Інвесторами являються також літні люди які вже не вірять що зможуть побачити добудованими їх квартири.
В такий ситуації можуть опинитися будь хто з нас, ніхто від цього в нашій країні не застрахован. Просимо всіх підтримати ваших сусідів, ваших земляків. Дякуємо всім небайдужим.