Вирішити питання з безпритульними у метро на Майдані Незалежності

Дуже велика кількість безпритульних жебраків, що сплять, п'ють спиртне та роблять бруд у переході на Майдані Незалежності. Це просто жахливо. Співвідчизники, іноземці, всі гості міста просто у шоці від такого бруду, сморіду та занедбанності населення у самому центрі міста. Та навіть поліцейські дуже хотіли би вирішити це питання, бо жебраки п'ють спиртне, грабують, відлякують людей чиплянням та виглядом, завдають шкоди правопорядку та загальному вигляду міста. Терміново треба щось зробити з цим. Відправити їх до притулків, заборонити жебракувати там, надати поліції повноваження вирішувати питання. Відправити жебраків у центри зайнятості з кураторами, та вони ж на 90% складають працездатне населення, тільки 10 % з них інваліди та хворі.