Перевірити стан житлового будинку по адресі вул.Осиповського 3!!!!

Прошу Вас, звернути увагу на стан будинку по вул Осиповського 3! він в жахливому стані! неможливо з дитиною ( в калясці або велосипеді) війти з підїзду. сходи жахливі, ремонту небуло і нема. все сипеться майже на голову, на стелі сирість та грибок, тріщині. ліфт взагалі постійно застряє. Лінолеуму не має, а де є то гнилий.
Лікарі не хочуть навіть йти на визови до діточок, бо вони бояться заходити. і я їх прекрасно розумію.
Окреме питання про сходи аварійного виходу, вони реально в "аварійному " стані!
В нашому домі живуть люди незабезпечені, пенсіонери, з дітьми, і ми не можемо зробити ремонт своїми коштами, але в інших домах завдяки ЖКХ роблять їх. прошу проконтролювати стан будинку, та доцільність витрат коштів ЖКХ наданих на утримання будинків та прибудинкових ділянок.
Фото "жаху" викладаю в додатку до цього листа.