Всім особам (особливо керівникам), причетним до організації дорожнього руху в місті, виплачувати значну частин премії за роботу в залежності від пробок. Пробки 10 - премія 0%, пробки 0 - премія 100%.

Зверну увагу тільки на один факт. Кожний киянин може назвати таких безліч.

Дорогу з масиву Біличі на масив Новобіличі зробили з одностороннім рухом по пров Осінньму і далі по вул Осінній. А для того, щоби вернутися назад на масив Біличі весь транспорт має виїжджати на Кільцеву дорогу з вул. Наумова або з вул. Булаховського. Цей відрізок Кільцевої дороги до ст. метро Академмістечко майже завжди перевантажений. Кільцеву дорогу треба максимально розвантажувати, а водіїв навпаки спрямовують туди, навіть, коли їм це зовсім не потрібно.

Якщо премію причетним будуть платити в залежності від пробок, вони швидко організують зворотній односторонній рух по іншій вулиці. Наприклад, по вул. Обухівскій. Або якійсь іншій.

В мене немає детальної статистики, та думаю що не менше тисячі авто в день можна прибрати з цієї ділянки Кільцевої дороги.

При такій схемі оплати праці організатори дорожнього руху прискіпливо подивляться на кожний дорожній знак, що потенційно може створювати пробки в нашому прекрасному Києві. І регулювальників поставлять там, де треба, і надовго перекривати дороги буде трішки накладно для своєї кишені. А там дивись і пробок в Києві поменшає.

З повагою,
Володимир Сухоставець