1. Розробити програму по ремонту під'їздів у центральній частині м.Києва.2. Надати вказівки Зробити ремонт у під'зд, що знаходиться за адресою: м.Київ, вул. Велика Васильківська, будинок 47, кв. 7 (

публікація залишилось 53 дні

Мсто Київ-є столицею України. Країна декларує наміри бути членом ЄС, однак зовнішній стан під'їздів у центральній частині міста викликає велике занепокоєння, так наприклад, під'зд, що знаходиться за адресою: м.Київ, вул. Велика Васильківська, будинок 47, кв. 7 (1 під’зд) (Тобто у пішому доступі до Олімпійського стадіону, Палацу Спорту, Театру Оперети тощо) виглядає дуже не "по Європейські"- у під’їзді не робився багато років ремонт, рушаться стіни, не працюють лампи, оголені електричні проводи, зламані поштові скриньки, зруйнована система, що забезпечує закриття вхідних дверей у під’їзді, через те у під’їзді щодня перебувають невстановлені особи, які справляють нужду, сплять на лісничих сходах тощо.