Врятуємо Дніпро - душу Києва!

Київ без Дніпра не буде існувати. Ця ріка - не тільки серце нашої столиці, а й всієї нашої країни, всього нашого народу. Тисячі років вона текла по українським землям, багато поколінь народилися й померли на її берегах. І от сьогодні Дніпру загрожує обміління.
Більш детальну інформацію Ви можете знайти тут:

Причиною обміління може бути законний і незаконний видобуток піску з ріки, ціль якого - скороминуще збагачення окремих людей, можливо, навіть не українців.
Кияни! На жаль, ми вже допустили зникнення у Дніпрі багатьох видів риб, а також забруднення його священних вод різноманітними підприємствами. Так давайте хоч не допустимо знищення Дніпра! Давайте врятуємо його, заборонивши видобуток піску на ньому й почавши поглиблювати його русло, а інакше Дніпро може стати черговою маленькою брудною промисловою річкою!