Заборонити перейменування вулиці Олександра Сабурова в вулицю саме Сержа Лифаря! В Алмазну, Молодіжну чи навіть Фестивальну, але не в честь емігранта-гомосексуала!

публікація залишилось 81 день

Прошу переглянути питання перейменування вулиці Олександра Сабурова в вулицю Сержа Лифаря, оскільки я, як і більшість мешканців вулиці, про Лифаря не чули і не знали. Єдині відомі факти - з інтернету: видатний танцівник, в юності емігрував з України та більше не повертався до неї, а ще підтримував тривалі гомосексуальні зв'язки з керівником свого балету. Лифар мав досить далеке відношення до м. Києва та жодного до Деснянського району. Тут нема будинку, де б танцюрист народився чи жив, нема його школи, театру. А є - консервативні погляди населення на сексуальну орієнтацію і небажання мешканців вулиці пропагандувати богемне життя митців у Франції. Будь-яку іншу назву вулиці, але не Лифаря.