Безпека киянина на пішоходному переході

публікація залишилось 81 день

Значна частина ДТП, які щодня відбуваються на вулицях Києва і призводять до травм і людських жертв як серед пішоходів, так і серед водіїв, пов'язана із відсутністю адекватної візуалізації дорожніх знаків "Пішохідний перехід". У більшості міст країни (від Ужгорода до Дніпропетровська) це питання вирішено за рахунок адекватного локального підсвічування самого знака (контурів пішохода) та його розміщення на фосфорецуючій поверхні, що має світловідбивні властивості у вечірній та нічний час і своєчасно інформує водіїв про наближення до нерегульованого пішоходного переходу. Вважаю за необхідне звернути увагу Київради на необхідність забезпечення безпеки киян та гостей столиці шляхом запровадження даного знаку у вищенаведеному вигляді на УСІХ пішохідних переходах нашої столиці і закликаю усіх небайдужих підтримати дане звернення.