Заборонити збирати кошти в школах,дитсадках (для ремонту школи закупівель бумаги тощо).Батьківському комітету теж.

З метою протидії корупції в дошкільних та освітніх закладах прошу заборонити утворення та існування будь-яких батьківських комітетів. Знаходячись під впливом керівництва шкільних та дошкільних закладів​, такі комітети постійно порушують закон України про освіту, збираючи так звані "благодійні внески" в обов'язковому порядку та в установлених розмірах (а не за бажанням, як значиться у законі про благодійні внески). Також такі внески надходять до керівництва через батьківські комітети, а не на розрахункові рахунки, через які їх можна контролювати. В такому разі такі батьківські комітети можна вважати ще однією ланкою для здійснення​ корупції, а не благодійною організацією. Тому наполегливо прошу їх заборони.