Примусити виробників та перевізників готових бетонних сумішей прибирати дороги за собою

публікація залишилось 63 дні

Застиглі плями бетону на дорозі - кожен водій стикається з таким кожного дня, коли вздовж бордюру залита ціла "доріжка" з бетону та щебеню, або велика застигла пляма посеред дороги. Все це робить дорожне покриття не досить комфортним для їзди, також шкодить шинам та підвісці, і взагалі - такий вигляд, ніби хтось не дотерпів до білого друга, і все зробив на дорозі. Свіжий випадок - абсолютно новеньке покриття на бульварі Дружби Народів і вже безліч бетонних плям.
Отож пропозиція: прийняти закон на рівні міста Києва (і в подальшому в інших містах України), який би змусив виробників та перевізників готових бетонних сумішей прибирати дороги за собою: або тримати спеціально навчених людей, які б із спеціальним обладнанням їздили по місту та знімали бетонні плями, або міська влада обкладає новим спеціальним податком всіх виробників та перевізників готових бетонних сумішей, який буде повністю компенсувати витрати на обладнання та оплату праці власних робітників комунальної сфери обслуговування. Розмір такого податку має бути розроблено службою благоустрою Києва.
Прошу підтримати петицію, шановні!