Розробити проектну документацію, побудувати транспортну розв'язку та покращити інфраструктуру біля метро Академмістечко

Через велику кількість приміського транспорту, перекрестя (Лемківської площі) бульвара Вернадського, проспекта Палладіна біля станції метрополітена потребує змін.

Щодені кілометрові затори, приносят великі проблеми для жителів прилеглих массивів.

Десятки приміських автобусів, які паркуються не за правилами та створюють перешкоди для комфортного та швидкого проїзду транспорту в обох напрямках.

В зв'язку з цим, просимо міську владу допомогли розбудувати це перехрестя.

Розробити проектну документацію та побудувати транспортну розв'язку біля метро Академмістечко

Звільнити площу, виходи з метрополітену від кіосків, магазинів. На місці побудувати паркувальні майданчики, та зупинки приміського транспорту (невеликий автовокзал). Це значно полегшить рух автомобілів по проспекту. Вважючи на те, що автобуси зупиняются у декілька рядів, вони створюють перешкоди для інших водіїв. Важливо те, що дорогою їздять великі грузові автомобілі, що підвищує ризик виникнення аварійних ситуацій. На цьому перехресті завжди якийсь "хаос".

Розбудувати інші підїзди до Києва з траси Р30 Ірпінь-Київ, з смт Коцюбинське, Буча, Пуща-Водиця, Гостомель. Значна кількість автомобілів, які зустрічає ця розвязка саме з цих міст. І всі вони проїзжають через це завантажене перехрестя.