про перейменування мосту "Московського" в міст "Захисників України".

оскільки споконвічна і нескінчена війна із загарбницькою Московією вимагають рішучих дій на всіх фронтах, зокрема й ідеологічному, а також для патріотичного виховання теперішнього і майбутніх поколінь українців, та для встановлення історичної справедливості щодо вшанування пам'яті захисників України від козацької доби і дотепер, - пропоную перейменувати міст "Московський" на міст "Захисників України".

прошу підтримати петицію, тому що вважаю цю назву для мосту більш прийнятною і адекватною, аніж "Московський" чи то "Північний". зокрема, розташування мосту між проспектами, що носять імена видатних героїв-оборонців України Степана Бандери і Романа Шухевича, саме так і просить назвати міст імені "Захисників України"!
дякую.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

...тож славімо героїв не лише на словах!