Заборонити торгівлю в підземному переході під Майданом Незалежності та зробити його реконструкцію.

Останнім часом у Києві проводять багато реконструкцій та поліпшень, щоб зробити його сучасним та зручним для киян та гостей міста. Але кожна людина, яка відвідує центр міста, скоріш за все потрапляє в першу чергу в підземний перехід на виході зі станції метро Майдан Незалежності, а не одразу бачить нові фонтани. Навіть тим, хто кожен день проходить повз і вже звик, неприємно те, що там відбувається. Що говорити про гостей, яких ми намагаємося вразити фонтанами та культурними заходами! Під Майданом знаходиться паралельний світ стихійної торгівлі та бруду, який переносить нас з сучасного міста на 20 років назад. В серці міста сьогодні не повинно бути подібних місць. Я пропоную зробити реконструкцію та заборонити торгівлю в підземному переході таким чином, щоб він був гідним доповненням до центру міста, а не ганебною пухлиною!