Обладнати усі нерегульовані пішохідні переходи, на вулицях з інтенсивним рухом, світлофором з кнопкою для пішоходів

публікація Недостатньо підписів

У Києві багато нерегульованих пішохідних переходів на вулицях з інтенсивним рухом - це створює незручність як для пішоходів так і для водіїв.

Деякі з таких переходів є необхідними (наприклад на вул. Жилянській біля будинку 58, або на перехресті вул. Короленківської та вул. Жилянської), деякі дублюють регульований пішохідний перехід, який знаходиться поруч (наприклад на вул. Саксаганського біля перехрестя з вул. Володимирською та біля виїзду на пл. Перемоги).

Тому, пропоную:
1. Встановити світлофор з кнопкою для пішоходів (та таймером для повторного вмикання світлофору) на усіх пішохідних переходах на вулицях з інтенсивним рухом (не менше 2 смуг в один бік, не менше 3 смуг для одностороннім рухом або на перехрестях з такими вулицями)
2. Прибрати нерегульовані пішохідні переходи, що знаходяться у безпосередній близькості до регульованих переходів (відстань менше 100м)