Налагодити нормальну роботу світлових табло на зупинках громадського транспорту: вказувати час до відправлення

публікація залишилось 2 дні

Дуже зручним і корисним нововведенням нинішньої міської влади було встановлення на деяких зупинках міського транспорту - зокрема, біля Центрального залізничного вокзалу, на Хрещатику, пл. Л. Толстого тощо - світлових табло, які показували, як на станціях метрополітену, скільки хвилин залишається до відправлення автобуса, тролейбуса тощо кожного маршруту.
Це дозволило пасажирам, які поспішають, оптимально обирати для себе спосіб пересування, не нервувати, стоячи на зупинці, і не створювати зайвих натовпів і черг на ключових зупинках, принаймні в центрі, де такі табло є.
Останнім часом доводиться спостерігати, що час до відправлення ці табло не показують.
Який тоді в них сенс? Чим такі табло кращі від звичайних табличок? Тим, що світяться?
Об"єктивних причин для того, щоб табло не показували час до відправлення, немає, адже, наприклад сайт https://www.eway.in.ua працює нормально, без збоїв. Але ж не можуть всі пасажири стояти на зупинці з планшетами і стежити за пересуванням транспортного засобу!
Прохання налагодити нормальну роботу табло, які повинні вказувати час до відправлення