Відмінити збільшення нарахування плати за природний газ у разі перерви у централізованому гарячому водопостачанні за відсутності лічильників газу та за наявності електричного водонагрівача

Відмінити збільшену платню за газ у разі відсутності горячого водопостачання при на явності електричного водонагрівача(бойлера). Якщо дивитися із точки зору здорового глузду ця платня за послугу(товар) яким я не користуюсь, це грабунок населення головою Національної комісії регулювання електроенергетики України за погодженням керівництва Країни, а це великі суми (з"являються у чиновників будинки, преміум авто, кошти і т.д.). Підтримайте будь-ласка петицію і разом вплинемо за відміну постійного грабунку і так бідного народу з боку чиновників і власників компанії Київгаз і інших газових компаній. Прикріплюю на додаток відповідь Київгазу на мою скаргу .