Створити в Київраді службу, яка б узгоджувала роботу різних видів транспорту у випадку чрезвичайної ситуації. Якщо така служба є - підвищити її ефективність

ЧП у київському метро 11 вересня продемонструвало критичну неузгодженість у роботі різних видів транспорту міста. Через зупинку метро на Контрактовій площі скупчились тисячі людей, які "штурмували" трамваї 11 маршруту щоб дістатися до Оболоні та Петрівки. А в цей час повз них проїзжали трамваї, що прямували в парк, що знаходиться напівдороги між Подолом і Оболонь. Невже в цій критичній ситуації не можна було оперативно перенаправити рух транспорту? А ще краще - організувати додаткові маршрути. І це в країні, яка воює і є загроза терактів.