Про заборону розміщення рекламних та інших повідомлень на вікнах і дверях вагонів та приміщень Київського метрополітену

В даний час на деяких лініях та поїздах Київського метрополітену спостерігаємо величезну кількість рекламних оголошень, розклеєних на вікнах і прозорих елементах дверей. Нагадуємо, що призначенням вікон є пропускати світло іззовні у приміщення і давати можливість проникнення погляду назовні для огляду навколишньої обстановки ( на станціях та на відкритих ділянках лінії). Присутність сторонніх наклейок, повністю чи частково непрозорих, заважає виконанню цих призначень, створює некомфортні умови для пасажирів, спотворює зовнішній вигляд салонів.
Просимо повністю заборонити наклеювання рекламних оголошень на вікнах та прозорих ділянках дверей вагонів, а також дверей вестибюлів Київського метрополітену.